Serie Koncept till Stora kokboken Fackskolan för huslig ekonomi About series See finding aid Basic data Reference codeSE/ULA/12970/F/F 13/F 13 b Link to archive recordhttps://sok.riksarkivet.se/arkiv/K4Z9gTK0tqcw20XhFVf5e3 Extra IDF 13 b Archive institutionRiksarkivet i Uppsala Show details Hide details Control Created22/05/2008 13:46:15 Amended25/11/2013 18:04:19 Volymer (12 st) Reference codeDateNote 11910-tal – 1930-talMjöl- och grynrätter, gelérätter, sallader, smörgåsar. Häri även strödda handlingar rörande kokboken.Access 21910-tal – 1930-talGrönsaker, rotfrukter.Access 31910-tal – 1930-talKonservering av frukt och grönsaker, korrektur av kapitlet om fisk.Access 41910-tal – 1930-talKötträtter, fiskrätter, pastejer o.dyl., äggrätter.Access 51910-tal – 1930-talSoppor m. birätter, såser.Access 61910-tal – 1930-talEfterrätter.Access 71910-tal – 1930-talBakverk, karameller, konfekt. mjuka kakor, bakelser, tårtor, småbröd, mjukt kaffebröd, skorpor, kex.Access 81910-tal – 1930-tal (?)Inledningar till konservering av frukt och grönsaker samt charkuterivaror. Diverse recept.Access 91910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Charkuterivaror, soppor, kött- och gryträtter, grönsaker, rotfrukter, svamp. Fisk, samt inledningen till fisk, skaldjur och soppor.Access 101910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Soppor, gelérätter, fisk, sallader, kött, äggrätter, pastejer odyl., kroketter m.m., diverse.Access 11U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken.Access 12U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken.Access