VT 1989: Branschstrukturer XH 2300, 5 poäng. Ekonomisk geografi 2, 10 poäng Västeuropa KG 420. Hotell- och restaurangekonomlinjen, kursdokumentation rörande termin 4. Internationell ekonomisk geografi II, 3 poäng XI 2300. Marknadsgeografi och affärskultur NIC-länder, 10 poäng KGOKO. Samhällsgeografi 2, 20 poäng KG 220 fristående kurs; XÖ 670 fördjupningsalternativ i lokal och regional planering på förvaltningslinjens 6:e termin. HT 1989: Affärskultur och internationella kontakter, 5 poäng XH 920. Ekonomisk geografi3, 20 poäng KG 230. Framework III. Geografi, 40 poäng GE 310. Hotell- och restaurangekonomlinjen, kursdokumentation rörande termin 1. Internationell ekonomisk geografi I, 5 poäng XII 110. Internationell ekonomisk geografi II, IEG. Kulturgeografi: marknads- och näringsgeografi, 10 poäng KG 060. Kulturgeografi med inriktning mot turism, 10 poäng KG 200.