bild
Serie

Koncept till Stora kokboken

Fackskolan för huslig ekonomi

 Volymer (12 st)

ReferenskodTidAnmärkning 
11910-tal – 1930-talMjöl- och grynrätter, gelérätter, sallader, smörgåsar. Häri även strödda handlingar rörande kokboken. 
21910-tal – 1930-talGrönsaker, rotfrukter. 
31910-tal – 1930-talKonservering av frukt och grönsaker, korrektur av kapitlet om fisk. 
41910-tal – 1930-talKötträtter, fiskrätter, pastejer o.dyl., äggrätter. 
51910-tal – 1930-talSoppor m. birätter, såser. 
61910-tal – 1930-talEfterrätter. 
71910-tal – 1930-talBakverk, karameller, konfekt. mjuka kakor, bakelser, tårtor, småbröd, mjukt kaffebröd, skorpor, kex. 
81910-tal – 1930-tal (?)Inledningar till konservering av frukt och grönsaker samt charkuterivaror. Diverse recept. 
91910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Charkuterivaror, soppor, kött- och gryträtter, grönsaker, rotfrukter, svamp. Fisk, samt inledningen till fisk, skaldjur och soppor. 
101910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Soppor, gelérätter, fisk, sallader, kött, äggrätter, pastejer odyl., kroketter m.m., diverse. 
11U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken. 
12U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken.