Serie Koncept till Stora kokboken Fackskolan för huslig ekonomi Om serien Se förteckning Grunddata ReferenskodSE/ULA/12970/F/F 13/F 13 b Länk till postenhttps://sok.riksarkivet.se/arkiv/K4Z9gTK0tqcw20XhFVf5e3 ExtraIDF 13 b ArkivinstitutionRiksarkivet i Uppsala Visa detaljer Dölj detaljer Kontroll Skapad2008-05-22 13:46:15 Senast ändrad2013-11-25 18:04:19 Volymer (12 st) ReferenskodTidAnmärkning 11910-tal – 1930-talMjöl- och grynrätter, gelérätter, sallader, smörgåsar. Häri även strödda handlingar rörande kokboken.Läsesal 21910-tal – 1930-talGrönsaker, rotfrukter.Läsesal 31910-tal – 1930-talKonservering av frukt och grönsaker, korrektur av kapitlet om fisk.Läsesal 41910-tal – 1930-talKötträtter, fiskrätter, pastejer o.dyl., äggrätter.Läsesal 51910-tal – 1930-talSoppor m. birätter, såser.Läsesal 61910-tal – 1930-talEfterrätter.Läsesal 71910-tal – 1930-talBakverk, karameller, konfekt. mjuka kakor, bakelser, tårtor, småbröd, mjukt kaffebröd, skorpor, kex.Läsesal 81910-tal – 1930-tal (?)Inledningar till konservering av frukt och grönsaker samt charkuterivaror. Diverse recept.Läsesal 91910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Charkuterivaror, soppor, kött- och gryträtter, grönsaker, rotfrukter, svamp. Fisk, samt inledningen till fisk, skaldjur och soppor.Läsesal 101910-tal – 1930-tal (?)Dubletter. Soppor, gelérätter, fisk, sallader, kött, äggrätter, pastejer odyl., kroketter m.m., diverse.Läsesal 11U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken.Läsesal 12U.å.Diverse handskrivna koncept som troligen använts till boken.Läsesal