1989:03 Näringsfrågor, fysiologi. De stora nutritionsfrågorna: hur ser de ut ur vår synpunkt 1990. Food supplement (Översättning av artikel) 1989. Kolhydrater och diabetes 1990. 1989:04 FoU-broschyr. 1989:05 Stiftelsen Svensk Näringsforskning. 1989:06 Sensorisk analys, provsmakning. Metod - reologi - sensorik: lägesrapport 1989. Metodik - färgmätning - sensorik. Sambandet mellan färg och sensorisk acceptans för jordgubbssylt 1990. Metodik - reologi - sensorik. Sambandet mellan reologliska och sensoriska data för jordgubbssylt 1990. Metodik - reologi - sensorik. Försök med modellsystemet apelsinjuice – carragenan 1989. 1989:08 Förslag till examensarbete, Sektionen för Bioteknik. 1989:13 Livsmedelskomponenter Nectar: Företag. Beskrivning av företagen V. Mane Fils, Metayer Aromatiques Industries och Robertet (& Cie) S.A. (inkl. Jay Flavors) 1990. Beskrivning av företagen Barnett & Foster Ltd, The Duckworth Gorup och Rayner & Co Ltd 1990. Beskrivning av 7 företag internationellt verksamma inom arom/smak- och färgområdet 1989.