bild
Volym

[Forsknings- och utvecklingsenhetens dossiéer]

Svenska Sockerfabriks AB. Huvudkontorets arkiv

Grunddata

ReferenskodSE/LLA/30648:001/F 1 F/54
Länk till postenhttps://sok.riksarkivet.se/arkiv/iSBvByZb6gJU5krHmNaTE5
ArkivinstitutionRiksarkivet i Lund

Innehåll och historik

Allmän anmärkning1989:03 Näringsfrågor, fysiologi.
De stora nutritionsfrågorna: hur ser de ut ur vår synpunkt 1990.
Food supplement (Översättning av artikel) 1989.
Kolhydrater och diabetes 1990.
1989:04 FoU-broschyr.
1989:05 Stiftelsen Svensk Näringsforskning.
1989:06 Sensorisk analys, provsmakning.
Metod - reologi - sensorik: lägesrapport 1989.
Metodik - färgmätning - sensorik. Sambandet mellan färg och sensorisk acceptans för jordgubbssylt 1990.
Metodik - reologi - sensorik. Sambandet mellan reologliska och sensoriska data för jordgubbssylt 1990.
Metodik - reologi - sensorik. Försök med modellsystemet apelsinjuice – carragenan 1989.
1989:08 Förslag till examensarbete, Sektionen för Bioteknik.
1989:13 Livsmedelskomponenter Nectar: Företag.
Beskrivning av företagen V. Mane Fils, Metayer Aromatiques Industries och Robertet (& Cie) S.A. (inkl. Jay Flavors) 1990.
Beskrivning av företagen Barnett & Foster Ltd, The Duckworth Gorup och Rayner & Co Ltd 1990.
Beskrivning av 7 företag internationellt verksamma inom arom/smak- och färgområdet 1989.

Kontroll

Skapad2016-06-28 10:05:03
Senast ändrad2016-06-28 14:28:17