1987:50 Reserapporter 1987-1989. The European food industry conference den 22-23 juni 1989 rörande "The European food industry in the 90's" 1989. Anteckningar från DLF-seminarium: "Kost och Hälsa - En 90-tals trend?", Stockholm Sheraton 1989-03-14. Anteckningar från Food Ingredient Europé (FIE), mässa och konferenser i Wiesbaden 25-27 november 1987. Besöksrapport från Tate & Lyle Sugars, Thames refinery i Lonodon 87-12-09. Eleventh International Symposium on Column Chromatography, Amsterdam 1987. ILSI Europé - Noteringar från General assembly i Bryssel den 1989-02-17. Kurs i livsmedelsanalyser 1989. Rapport från symposiet "Nyttig livsmedelsreklam - om marknadsföring av livsmedel med hälsoargument" 1989. Rapport från "Workshop in Supercritical fluid Chromatography" vid Stockholms universitet 89-01-17. Rapport från besök hos "Gruppen för kost och näring" SIK 1989-01-10. Rapport från SIK's informationsseminarium om "Frysta jäsdegar", Göteborg 1988-09-08. Rapport från 'Cereal science and technology in Sweden' den 13-16 juni 1988 i Ystad. Rapport från "First International Conference on Nutrition Fitness", Gamla Olympia, 21-26.5.1988. Rapport från MS-demonstration hos Hewlett-Packard i Genève 1987-10-02. Rapport från möte med VG Tritech, Manchester, England 20-21 augusti 1987. Rapport från besök hos Finnigan Mat AB i Hemel Hempstead, England, 18 aug 1987. Rapport från besök hos Finnigan Mat AB i Stockholm den 16 juni 1987. Rapport från Snack-seminariet i Solingen, 86-11-03-05. Reologisektionens jubileumsmöte 1987. Reserapport "Smågrisseminariet" i LRF's regi 1987. Reserapport från seminarium om "Lactic acid bacteria in food production" på CFDRA 1989. Reserapport från "Hälsomålet, 6-8 april 1989". Reserapport från symposiet "Biotechnology and food" 1989. Reserapport från besök hos Bush Boake Allen, England 1989. Reserapport från besök hos Rayner i England 1989. Reserapport Uppsala 87-12-04. Strödda bitar från Australien 1989.
1987:51 Inulin från jordärtskocka 1987-1990. Beskrivning av några olika företag verksamma inom Arom/smak-, färg- och konsistensgivarområdet 1989. Kortfattad "analys" av hur den tekniska utvecklingen (nya tekniker) kan påverka utvecklingen inom olika tillsatsgrupper 1988. Tillsats av färgämnen till livsmedel 1988.