1989:14 FoU-projektplaner. 1989:16 Nectar: utveckling. Bioteknisk produktion av arom- och färgämnen : en litteraturstudie 1989. Dokumentation över utfört arbete Arom-Analys - Havtorn 1989. En sammanställning över utfört arbete för "arom"-analys och d-limonen 1989. Färgämnen i läskedrycker, Sverige 1989. HPLC-analys av antocyanidiner och antocyaner 1989. Litteraturstudie : analys av färgämnen i livsmedel 1989. Lägesrapport från arbetet med aromanalys 1989. Läsktillverkning : principer och ingredienser 1989. Noteringar från Food Ingredients Europé (FIE) i Paris, september 1989. Rapport från kursen "Flavour and Colour Technology" i Amsterdam 1989. Slutrapport och sammanfattning av Nectar-UTV 1989. Spektrofotografisk bestämning av totalhalten karatenoider i bär 1989. Spektrofotografisk bestämning av totala antocyanininnehållet i bär 1989. Spektrofotometrisk studie av karotenoider och kommersiella färgpulver 1989. Stabilisering av arom/smakämnen. Delrapporter 1 och 2 1989. Utvärdering av vätskekromatografisk bestämning av karotenoider i drycker 1989. Utvärdering av tunnskiktskromatografi för analys av anthocyaner och anthocyanidiner 1989.