bild
Volym

[Forsknings- och utvecklingsenhetens dossiéer]

Svenska Sockerfabriks AB. Huvudkontorets arkiv

Grunddata

ReferenskodSE/LLA/30648:001/F 1 F/44
Länk till postenhttps://sok.riksarkivet.se/arkiv/s5KQFVFL04UeyNABePoTg0
ArkivinstitutionRiksarkivet i Lund

Innehåll och historik

Allmän anmärkning1987:20 Sötmedel 1987-1990.
"Metodsöt" - lägesrapport 1988.
Analys av kommersiella glasyr/fondant-prov 1988.
Chokladsocker 1988.
En jämförelse mellan objektiv och subjektiv testning av glasyrer 1988.
Farinsocker - termokemisk analys 1988.
Glasyr - från malt socker 1988.
Glasyr - från siktat florsocker 1988.
Glasyrens flytegenskaper 1988.
Glasyr/fondant-socker 1987.
HPLC-analys av fondant 1987.
Hårda karameller 1988.
Karakterisering av engelska glasyrsocker och agglomerade socker med hjälp av ljusmikroskkop 1988.
Lagringsförsök på blandningar av inverterade och oinverterade sirapsprover (III klassen) 1988.
Mikrosopering av glasyr- och fondantprover 1987.
Produktion av glasyr/fondant socker 1987.
Reologisk undersökning av maltsirapar från olika tillverkare 1988.
Socker i kakor och sylt/marmelad 1988.
Stability study of aqueous sucrose dispersions 1988.
Storleksbestämning på sockerkristaller 1988.
Sulfit och citronsyras färghämmande effekt på brunfärgning i sockerlösningar 1987.
Syltsocker: inverkan av kaliumtillsats vid kokning av gelé med syltsocker 1988.
Syltsocker: gelbildning, gelstyrka och viskositet 1988.
Textur-profil-analys av gelkonfektyr / K Schornack 1988.
Viskositeten hos koncentrerade lösningar av sackaros, glukos och fruktos 1987.
Viskositetens beroende av vattentillsatsen vid beredning av glasyrer 1988.

Kontroll

Skapad2016-06-27 07:18:19
Senast ändrad2016-06-27 13:37:58